Dzussmen Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mariusz13, to obrazu zostaw sobie hajs na lakier bo widziałem już jak to się montuje i przy dopasowywaniu fajnie sie rysuje błotnik drzwiami. czasem w profesjonalnym warsztacie się z tym meczą, bo pomimo niby dopasowanych pod model auta i tak trzeba zmienić otwory mocujące. czekam na efekty :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mariusz13, to obrazu zostaw sobie hajs na lakier bo widziałem już jak to się montuje i przy dopasowywaniu fajnie sie rysuje błotnik drzwiami. czasem w profesjonalnym warsztacie się z tym meczą, bo pomimo niby dopasowanych pod model auta i tak trzeba zmienić otwory mocujące. czekam na efekty :mrgreen: <bmw_1> lakier mam dorobiony ale ty mnie nie strasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to tylko dobra rada sam na własne oczy widziałem jak to montowali. Widziałem nawet jak po miesiącu od zamontowania sie zawias przestawił i przy otwieraniu drzwi pojechały po błotniku. Tylko ze to była jakaś tandeta za 300$ bez siłowników gazowych trzeba było je silą mięśni podnosić a po 3miesiącach już sie tak wyrobiły ze latały na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No to prawda jesli chcesz zawiasy muszisz poamietac zeby byly dobrej klasy bo inaczej... puszka farby na zapas. Jesli fachowec bedzie dobry to nie porysuje blotnika az tak sie niemartw pozatym jak pojedziesz do zakladu i powiedza ci ze zaloza to jak porysuja o maluja na swoj koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Oj co za problem z tym rysowaniem - podkładasz plastiki jak na progach pod drzwiami lub płyty pilśniowe i tyle... <bmw_2> wielkie halo Powodzenia i czekamy na foto-relację z montażu :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 pomysł ciekawy i jestem ciekawy efektu czekam na foty powodzenia pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 w tej to nawet ładnie wygląda ciekawe jak to będzie wyglądało w mojej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mariusz13, happy_bmw ja tez czekam na fotki bo zamowilem takie zawiasy tyle ze do sedana ale jeszcze mysle zrobic tylne drzwi otwierane od slupka ale to narazie plany czekam na twoje efekty pozdro pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Uważam że pomysł super, nie oszpeca samochodu, a przy okazji ułatwia parkowanie i nie nie musisz się przeciskać w ciasnych miejscach na naszych "obszernych" parkingach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi