mariusz13 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 to pewnie kwestia gustu i nie wszystkim się to podoba ale zakładam zawiasy lambo doors co o tym myślićie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Bardzo odwazny pomysl,a masz moze jakąs probke zeby pokazac,np. jakas fote jak to bedzie na e36 wyglądalo?? Sam bym niezalozyl ale to nie znaczy ze zaraz bede krytykowal,napewno lepsze i bardziej efektowne jak przerabianie beemek na styl japonski(mysle np.na styl"Szybcy i wsciekli") No i jakie funkcjonalne na zatloczonych parkingach Bardzo chetnie zobaczylbym efekt,mam nadzieje ze zaprezentujesz bmw po tym zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Bardzo odwazny pomysl,a masz moze jakąs probke zeby pokazac,np. jakas fote jak to bedzie na e36 wyglądalo?? Sam bym niezalozyl ale to nie znaczy ze zaraz bede krytykowal,napewno lepsze i bardziej efektowne jak przerabianie beemek na styl japonski(mysle np.na styl"Szybcy i wsciekli") No i jakie funkcjonalne na zatloczonych parkingach Bardzo chetnie zobaczylbym efekt,mam nadzieje ze zaprezentujesz bmw po tym zabiegu. oczywiście jak już założe to zaprezentuje widziałem takią bunie na mistrzostwach 1/4 mili w kamieniu śl. tylko nowsza ale sprudóje w e-36 w coupe nie powinno być żle <bmw_3> [ Dodano: 21 Lipiec 07, 13:59 ] Bardzo odwazny pomysl,a masz moze jakąs probke zeby pokazac,np. jakas fote jak to bedzie na e36 wyglądalo?? Sam bym niezalozyl ale to nie znaczy ze zaraz bede krytykowal,napewno lepsze i bardziej efektowne jak przerabianie beemek na styl japonski(mysle np.na styl"Szybcy i wsciekli") No i jakie funkcjonalne na zatloczonych parkingach Bardzo chetnie zobaczylbym efekt,mam nadzieje ze zaprezentujesz bmw po tym zabiegu.[/quote dopiero gdzieś w połowie sierpnia bo końcem lipca sprowadzą mi zawiasy a jeszcze montaż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Sorry ale bede szczery... To totalnei nie pasuje do takich aut... jak dla mnei wiocha i tyle :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix666 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 sorry ale bede szczery! enzo+e30+2.7l+project=ferrari czy wiocha? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 sorry ale bede szczery! enzo+e30+2.7l+project=ferrari czy wiocha? :twisted: to kwestia gustu ktoś kiedyś napisał na forum że w bmw mają takich inżynierów że nic nie trzeba po nich poprawiać ! tu się zgadzam ale to jest eksperyment założe wrzucę zdjęcia ocenisz . Buni nic się nie stanie bo drzwi będzię też można otwierać normalnie czyli tak jak do tej pory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 sorry ale bede szczery! enzo+e30+2.7l+project=ferrari czy wiocha? :twisted: zal mi cie sciska :roll: jechales ferrari pewnie nie?... wiec nie pisz takich pierdol...! Aaaa... I jeszcze jedno... Najpierw cos zrob w aucie a pozniej komentuj!!! U mnie chociaz to dalo efekty, i jak widac mozna poprawic fabryke Aaaa... co ja gadam... lepiej dodac wielki spojler na tylna klape e30 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix666 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 enzo ferrari!!!nie jezdzilem i ty pewnie tez nie.mam na mysli to,ze jesli ty masz swoj projekt to kazdy ma sie podniecac twoja robota ,ale jesli ktos robi cos innego a tobie sie to nie podoba to jest to wiocha.nie martw sie,tak ma 90% polakow.po to jest tuning aby experymentowac i fantazjowac. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 nie ma co gdybać założe to ocenicie. tak jak wcześniej pisałem będą sie otwierac normalnie i do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Przyznam że ciekawy pomysł i będzie miał zarówno przeciwników jak i miłośników.W Ścinawie zapewne się przyjmie,ale mi osobiście wydaje się, że można lepiej wydać pieniądze.Ja swoją buńkę szanuję i nigdy nie zrobiłbym jej takiej krzywdy...ale podobno do odważnych świat należy więc życzę powodzenia.Właściwie mógłbyś wziąść pod uwagę zmianę marki na jakąś inną, gdzie tuning tego typu będzie bardziej na miejscu :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 będą sie otwierac normalnie i do góry ... to w czym problem , przeciez i tak wiekszosc czasu auto ma drzwi zamkniete i jesli nie zademonstrujesz otwierania "do góry" to i tak kazdy bedzie widział bume z normalnymi drzwiami , a swoja drogą az tak fatalnie to nie bedzie wygladało na pewno lepiej niz pomysł zeby zamontowac lambo do e34 bmw_beer Czekamy na fotki wtedy sie oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bardzo ciekawy i odważny pomysł - taki tunning optyczny jak najbardziej dozwolony. <bmw_2> Oczywiście można lepiej wydac kasę, ale skoro taki masz plan to powodzenia życzymy, i of coz na fotki czekamy :mrgreen: Dopóki nie będzie na uaucie więcej PCV niż blachy, to jest ok <bmw_1> Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 będą sie otwierac normalnie i do góry ... to w czym problem , przeciez i tak wiekszosc czasu auto ma drzwi zamkniete i jesli nie zademonstrujesz otwierania "do góry" to i tak kazdy bedzie widział bume z normalnymi drzwiami , a swoja drogą az tak fatalnie to nie bedzie wygladało na pewno lepiej niz pomysł zeby zamontowac lambo do e34 bmw_beer Czekamy na fotki wtedy sie oceni bedą będą gdzieś w połowie sierpnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 enzo ferrari!!!nie jezdzilem i ty pewnie tez nie.mam na mysli to,ze jesli ty masz swoj projekt to kazdy ma sie podniecac twoja robota ,ale jesli ktos robi cos innego a tobie sie to nie podoba to jest to wiocha.nie martw sie,tak ma 90% polakow.po to jest tuning aby experymentowac i fantazjowac. :twisted: Ale ja nieporownuje czegos do Ferrari!!! Po za tym po to jest ten temat, zeby wyrazic co sie o tym mysli.... Po za tym ja nie wszystko krytykuje... A Ty od razu na mnie... Pewnie sprawia ci prezyjemnosc jak komus chcesz zrobic na zlosc. PS: ja nie robie tego po to zeby inni sie podniecali... Tylko po to zeby mi to sprawialo frajde... PS: odnosnie lambodoors... To BMW to na pewno nie pasuje... Proponuje jeszcze wielki spoiler na tylna klape wwlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Proponuje jeszcze wielki spoiler na tylna klape wwlozyc Heh Enzo drzwi otwierane raz do góry a raz "klasycznie" to raczej spora róznica niz załozenie ławki ogrodowej z OBI na klape :drunk: bmw_beer <bmw_3> <bmw_1> poczekajmy jak wyjdzie i wtedy sie oceni :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Pomysl dobry.Widzialem to "live" i wyglada ok. Powodzenia. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gdyby miało być coś takiego w BMW to by założyli to w 850 :mrgreen: Mi sie jakoś nie widzi to w BMW ale przyznam ze w innych autkach to fajnie wygląda najlepiej to chyba w ............... Lamborghini <bmw_1> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 gdyby miało być coś takiego w BMW to by założyli to w 850 :mrgreen: Mi sie jakoś nie widzi to w BMW ale przyznam ze w innych autkach to fajnie wygląda najlepiej to chyba w ............... Lamborghini <bmw_1> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dokaldnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 lambo dors do lamborghini! :wink: wolałbym serie a tą kase przeznacyzć na ładne felgi + glebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ja jestem przeciwnikiem powiedzmy ''wies tuningu'' ale juz ludzie nie wpadajcie w przesade , bo zaczynam sie czuc lekko jak na bkp gdzie lepiej nie poruszac takiego tematu jak tuning. Tak jak pisal mordulec ... skoro sie otwieraja normalnie i jak lambo to w czym zecz, z reszta nawet jak by sie otwieraly tylko do gury jest to pomysl wlasciciela, i A. nie szpeci auta i marki wiec nam raczej nic do tego. B. pomysl mi sie podoba i jak by mnie stac bylo sam bym sobie kupil takie zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duska199 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no no pomysł bardzo ciekawy tylko nie wiem jak będzie to wyglądało z rzeczywistości ale za pomysł podziwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 coś mi się te zawiasy spóżniają tak to jest chyba będą na wrzesień dopiero zamontowane ale jestem cierpliwy ( jakieś problemy ze sprowadzeniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra_Pszczyna Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Z tą kwestią gustu się zgodzę. Innym sie Lambo doorsy podobają innym nie. Jak ja sobie kupie to moje wymarzone BMW to tez je założe bo mi sie podobaja. Pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 z tego co się dodzwoniłem to mają być na 20 sierpnia podobno z USA płyną ale jak jest to się okarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ciekawe jak bedzie wygladac jak fajnie to tez odrazu cos takiego sobie robie POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi