bula99 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 witam. mam powazny problem. kupilem bmw 525 z 94 roku z instalacja gazaow.sprzedawca mnie zapewnial ze spala 14 przy spokojnej jezdzie w miescie.niestety bieze 22 l gazu!! teraz nie wiem co mam robic bo auto pusci mnie z torbami. pomuzcie prosze!!!!!!!;(;(;(;(;( pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 w znacznym stopniu zależy to od twojego stylu jazdy, jeśli nie to pewnie kwestia regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 To faktycznie kosmiczny przepał :shock: spokojnie w 15L powinien sie zamknąć jest kilka mozliwosci np sonda lambda padła , przepływomierz , zle wyregulowana mieszanka ... Poczekaj na Rumunm5 niech on sie wypowie , bo zna sie niezle na instalkach LPG <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula99 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 dobrze bede czekal.no mechanicy mowi ze to moze byc sonda albo zle wyregolowany ale nikt nie potrafi tego zrobic:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 a benzyny ile pali też dużo :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vollmilchs Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 dlatego nie wierzy sie nikomu na slowo A jak w/w rady kolegow nie pomoga, radze sprzedac auto i zakupic nowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula99 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 na benzynie nie sprawdzalem bo sie balem ze juz calkiem mnie zrujnuje:(ale jak sprawdze to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zamień na TDS i problemy się skończą a tak poważnie to spalanie to za duże mialem kiedyś becie zagazowaną i palila duzoooooo mniej! Trzeba odwiedzić fachowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zamień na TDS i problemy się skończą a tak poważnie to spalanie to za duże mialem kiedyś becie zagazowaną i palila duzoooooo mniej! Trzeba odwiedzić fachowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tds wcale też jakiś taki piękny nie jest - przestarzała konstrukcja silnika z komorą wstępną a co do twojej bety to kilka moze być problemów najbardziej banalna to sonda lambda która ustala dawkowanie paliwa , dalej mogą być problemy regulacji i to jaką masz instalacje gazową w samochodzie kolejna rzecz to styl jazdy sam lubie depnąć to wiem ile potrafi spalicauto kolejną rzeczą może być juzpoprostu zużycie silnika ... Pozdrawiam najlepiej udaj siez tym do Diagnosty niech ci oznajmi co jest nie tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula99 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 dziekuje wszystkim za obpowiedzi.jak uda sie zrobic tak aby palila w granicach normy to poinformuje wszystkich co bylo wadą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 pomocy! sterownik pokazuje brak zasilania :? co czynić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi