łazik Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 witam! :party: działają lusterka,szyby [wraz z podświetlaniem przycisków] natomiast wczoraj otworzyłem szyber i już go nie nie zamknąłem nie działa nawet podświetlanie przycisków szyberdachu bo reszta tak, pomogło dobiero zamknięcie kluczem,te awaryjne.tak jakby prąd nie dochodził.bezpieczniki sprawdziłem,tylko niewiem czy ten sam bezpiecznikjest od lusterek,szyb i szybru bo tamte działają,czy on ma jakieś inne zasilanie,przekażnik :idea: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W E36 przekaźnik od szyber jest przy silniczku w dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W E36 owszem jest przekaźnik w dachu , ale ten który pada (najczęściej z powodu zimnych lutów) jest pod deska przy kierownicy. Tzw. przekaźnik komfortu wysoki , niebieski. A jakie to jest auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Pershing to poczciwe E30 1.8 M40 Łazika. Jak możesz nie wiedzieć? :mrgreen: A u mnie przestały działać lusterka el. Wszystkie bezpieczniki całe,włącznik sprawdzony i kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No wybacz , ale ja tu troche nie na bierząco :oops: tak , że mogę nieraz gafę strzelić. Jeśli w E30 jest tak samo jak w E36 (miałem E30 ale niestety bez el. szybra) to proponowałbym dobrać się do przekaźników i poszukać tego od komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi