Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. monka Opublikowano 29 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 ️ Ho, ho, ho ️ Kochani Forumowicze, Przyjaciele Forum, Przyjaciele Klubu, Klubowicze Z ogromna przyjemnością informujemy, ze jak praktycznie co roku, tak i w tym - Nasza #bimmerfamily organizuje niespodziankę dla Naszych Przyjaciół z Domu Dziecka w Oławie .Jest to cudowny moment, aby spędzić trochę czasu z tymi fantastycznymi dzieciakami i nastolatkami W tym roku spędzimy Mikołajki trochę inaczej niż zawsze, nie mniej mamy nadzieje, ze równie wspaniale! Punktem docelowym naszej wyprawy będzie zapewne wszystkim bardzo dobrze znana: Kręgielnia Miraż (TGG) we Wrocławiu. Serdecznie zapraszamy wszystkich tu zgromadzonych do przemyślanych zapisów! Start: godzina 10:00 na parkingu Lidla w Oławie. Zachęcamy do wpłat dowolnych kwot (choćby przysłowiowej złotówki). Oczywiście wszystko na paczki dla Dzieci oraz organizację zabawy.. Nazwa rachunku : eKONTO Numer rachunku : 39 1140 2004 0000 3102 5311 9560 Numer rachunku IBAN : PL39 1140 2004 0000 3102 5311 9560Numer BIC : BREXPLPWMBKOprocentowanie: eKONTO 0,00% 0,00% Posiadacz rachunku :KRZYSZTOF KOSELSKIul. Słowiańska 11b/1358-210 Łagiewniki Ważne W tytule wpłaty proszę dopisać: Wplata na Dom Dziecka (ewentualnie nick + klub) W skrócie Co? Wyjazd z Dzieciakami z Domu Dziecka Kiedy? 11.12 Gdzie i o której zbiórka? Parking Lidla w Oławie o 10:00 Dokąd? Kręgielnia Miraż Wpłaty? Dowolna kwota PROSIMY O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ I EWENTUALNA INFORMACJE CZY KTOŚ MOŻE ZABRAĆ DZIECI DO AUTA I ILE MA MIEJSC. Przypominamy o przemyślanych zapisachNie chcemy sytuacji, ze jakiś dzieciaczek pozostanie bez transportu. Na chwile obecna wiemy, ze do zabrania będzie przynajmniej 14 osób. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Lista:1. sagui - 3-4 os.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Będę..2-3 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh4.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Obecny 3 miejscaWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Ja na razie bez miejsc, ale jak będzie deficyt to coś będę kombinował. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby 3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh 4. Maris 3miejsca 5. Kaczmarczyk 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby 3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh 4. Maris 3miejsca 5. Kaczmarczyk 2 miejsca 6. BASTARS 3-4 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby 3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh 4. Maris 3miejsca 5. Kaczmarczyk 2 miejsca 6. BASTARS 3-4 miejsca 7. monka 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby 3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh 4. Maris 3miejsca 5. Kaczmarczyk 2 miejsca 6. BASTARS 3-4 miejsca 7. monka 2 miejsca 8. Foresty, miejsc brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młooody Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 1.Sagui 3-4 osoby 2.Przemo 2 osoby 3.Czakss. Ja będę laweta albo toyota niestety wolne miejsca będą ale czy będzie ktoś chciał jechać niewiem heh 4. Maris 3miejsca 5. Kaczmarczyk 2 miejsca 6. BASTARS 3-4 miejsca 7. monka 2 miejsca 8. Foresty, miejsc brak 9. Młooody 3 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 W związku z kwarantanna, na której przebywa cały Dom Dziecka - wyjazd odwołany… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi