Marcin Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 :gril: Witam wszystkich! Mam możliwość kupna Bmw 525, prosto z austrii rocznik 1993, jak na ten rok to wypas wyposarzenie wygląda świetnie, ciemna zieleń, reszta jest raczej uczestnikom forum znana prosze o rady na co zwrocic uwage przy tym samochodzie troche przyznam szczerze boje sie tego sinika i ewentualnych napraw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 To jest silnik benzynowy czy diesel ?? Nie wiem co właściciele TDS'ów powiedzą, ale ja z "nieswojego" doświadczenia 2.5 TDS odradzam... Co do pytania "na co patrzeć" , poczytaj : http://forum.maxbimmer.pl/topics19/jak-kupic-bmw-kilka-porad-vt8.htm takie małe vademecum :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź i za linki silnik benzynowy, 192 KM, bez GAZU!szczerze mówiąc wolę benzynę. wiem że sporo może spalić, ale ja i tak dużo po mieście nie jeżdżę a z tego co wiem to w cyklu mieszanym spala ok 11litrów porady przeczytam! może fani piątki mnie zjedzą ale ja zawsze marzyłem o modelu e 30! ostatnimi laty to nawet Touring proszę o radę jaki silnik najlepszy w tym aucie? szłyszałem że 1,6 jest trochę za słaby i w dodatku lubi paliwo interesują mnie modele z końcówki produkcji tj. 1993 /94 dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 E30 touringa to szukałbym 2.5 pewnei najpredzej znaleźć nie zakatowana bo zregóły małolaty nie kupują kombi, wiec masz duże szanse znaleźć w ładnym stanie. Ew 320 zeby 6 garów było :wink: 1.6 odpuśc sobie, jedziem do normnalnej eksplatacji wystarcza, ale mogłoby być wiecej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi