mirek Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 fajnie te 4 czerwone sztuki wygladaja uklon_bmw spocik spoko... i mam smycz maxbimmer do nastepnego... i popieram pomysl z bmw_beer i oczywiscie czekam na wiecej fotek moze jakis movie z przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No nic tylko żałować że mnie tam niebyło <bmw> Poczekam na nastepny festyn BTW. Fajne foty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 spot spoko bylem pierwszy raz i pisze sie na wiecej wyjazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 szkoda ze bylem tylko na 15 minut doslownie ale niemoglem opuscic zlotu i przynajmniej sie przywitalem z dobrymi kumplami z klubu bmw_beer mialem dziwne akcje z samochodem podczas powrotu z wesela z autkiem o czym napisze w innym dziale. pozdrawiam ps jak bede mial film z weseliska to umieszcze pare wycinek ale bedziecie mieli polewke z maximusa jak wypil troszke wiecej weselnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 BOKSA podrzuć mi na skrzynke jak masz fajne prosze evanone@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To był kozacki spot...mój pierwszy i bardzo udany. Sesja czerwonych "strzał" wyszła bardzo fajnie, szkoda tylko że nie wygrałem tego trabanta Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na najbliższym spocie, (może w Lubinie na paintballu, zakładam Temat w tej sprawie) albo i szybciej na bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kilka fotek ode mnie [ Dodano: 13 Sierpień 07, 09:58 ] i jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ale się czerwono zrobiło bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A tu kilka z aparatu BOKSY bmw_beer [ Dodano: 13 Sierpień 07, 10:09 ] z drogi [ Dodano: 13 Sierpień 07, 10:10 ] ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 BOKSA podrzuć mi na skrzynke jak masz fajne prosze evanone@wp.pl Karte dalem BAZYLOWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 bazyl daj wszystkie fotki spakowane na rapidshare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 bazyl daj wszystkie fotki spakowane na rapidshare dobra ale jutro [ Dodano: 15 Sierpień 07, 17:53 ] Poniżej zamieszczam link do spakowanych fotek od Boksy <bmw_2> http://rs172.rapidshare.com/files/49161082/gajkowo.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 przeglądając zdjęcia zauważyłem ciekawą rzecz. E36 cabrio Carlosa ma rejestracje 311CF natomiast ostatnio udało mi sie zrobić zdjęcie srebrnego porsche tez cabrio z tablicami 911CF(jest w poscie fajne auta...) W sumie ciekawy zbieg okoliczności A spocik widać ze zdjęć że znowu był udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 [ Dodano: 15 Sierpień 07, 17:53 ] Poniżej zamieszczam link do spakowanych fotek od Boksy http://rs172.rapidshare.c...082/gajkowo.rar tak tylko jak te zdjecia otworzyc pytanie_bmw wchodze w ten link i nic tam nie moge skumac, asem komputerowym to ja nie jestem i angielskiego ni w hu... nieznam... moze ktos mi powie jak te zdjecia moge przejzec... z góry dzieki pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Oskar: klikasz pierwej na "Free", przechodzisz dalej i przepisujesz ten duży napis do belki pod nim i klikasz buton koło niego i się powinno zassać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 dzieki nibiru <bmw_2> bmw_beer pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 przeglądając zdjęcia zauważyłem ciekawą rzecz. E36 cabrio Carlosa ma rejestracje 311CF natomiast ostatnio udało mi sie zrobić zdjęcie srebrnego porsche tez cabrio z tablicami 911CF(jest w poscie fajne auta...) W sumie ciekawy zbieg okoliczności A spocik widać ze zdjęć że znowu był udany a ja mam 732 cf:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wszystkie zdjecia dodalem do jednej galeri i sa pod tym linkiem http://bmw.skyserwis.pl/gajkow/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 maximus nieszlej przeciez bedzie zrobiona galeria maxbimmerowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zlocik był pierwsza klasa bardzo się cieszę, że do was dojechałem do zobaczenia next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 dodano galerię: http://www.maxbimmer.pl/galeria/festyn_gajkow/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 siakis takis klip 130 mb http://www.sendspace.com/file/jx5mko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jak dla mnie jeden z lepszych filmow bo jest na nim wszystko <bmw_2> :mrgreen: :party: ps. kozacki filmik uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi