maximus Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a moze zeczywiscie spotkamy sie troszke szybciej i posiedzimy w jelczu nad woda co wy na to?? hehe przejazd przez my city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba156 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Siemka czy ja tez moge sie zabrac na spota i gdzie jest to gajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Możesz się zabrać, Gajków jest za DW, poszukaj na http://pilot.pl/ lub http://mapa.pf.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba156 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kwawlek drogi odemnie ale z mila checia sie zabiore jak pozwalacie a gdzie sie spotykacie [ Dodano: 10 Sierpień 07, 14:51 ] 1. Katarzyłka 2. Kosa 3. Nibiru 4. Bazylfox 5. OskaR 6. Felus BMW 7. Evan 8. Beatka & Piotr 9.beero 10. Marcino ( Na 49,99%) 11.Pola & Mordulec 12. mirek 13. Madzia & Krzysiek 14. BOKSA 15. Maximus (z obitą twarzą po powrocie z urlopu ) 16. Alcmax 17. YoGi 18. Donner 19. Krystian2610 (zawita, ale nie obiecuje, że zawita ) 20. zico (tylko że w Renault Meagane prosto z trasy UK - Wrocław) 21. Michu z familią 22. Drops & Iza 23. SNAKE 24. Raddar 25. Szwedu ( Tak na 50%) 26.Seba156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jest pare postów wyżej oficjalne rozpoczęcie festynu o godz. 16,myślę że powinniśmy się spotkać 15.15-15.30 żeby poustawiać auta itp. ktoś znajacy droge będzie prowadził "konwój" z Wrocławia do Gajkowa, spotkanie we Wrocławiu jak zwykle: - wzgórze Andersa 14.30 - 14.45 wyjazd - parking Mickiewicza 15.00 - około 15.15 Gajków PROSZE PILNOWAĆ TEGO TEMATU , WSZYSTKO BęDZIE NAPISANE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jak byście mogli przybliżyć bardziej lokalizacje tych dwoch miejsc spotkania, ponieważ nie jestem z wrocka i za bardzo nie wiem gdzie to jest. Z góry dzieki i PZDR <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 1. Katarzyłka 2. Kosa 3. Nibiru 4. Bazylfox 5. OskaR 6. Felus BMW 7. Evan 8. Beatka & Piotr 9.beero 10. Marcino ( Na 49,99%) 11.Pola & Mordulec 12. mirek 13. Madzia & Krzysiek 14. BOKSA 15. Maximus (z obitą twarzą po powrocie z urlopu ) 16. Alcmax 17. YoGi 18. Donner 19. Krystian2610 (zawita, ale nie obiecuje, że zawita ) 20. zico (tylko że w Renault Meagane prosto z trasy UK - Wrocław) 21. Michu z familią 22. Drops & Iza 23. SNAKE 24. Raddar 25. Szwedu ( Tak na 50%) 26.Seba156 27. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jak byście mogli przybliżyć bardziej lokalizacje tych dwoch miejsc spotkania, ponieważ nie jestem z wrocka i za bardzo nie wiem gdzie to jest. Z góry dzieki i PZDR <bmw_1> z lubina bedziesz miał blizej na andersa... jest to parking przy wzgórzu andersa na ul. sleznej (nie daleko dworca pks) czesto tam stoi kilka autobusów zapytasz sie kogos to napewno Cie pokieruja... na PW wysle Ci mój numer tel. jak bys sie zgubił to dzwon pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 oto mapki: / klikamy "prawym" i "pokaż obrazek" :wink: / Andersa: Mickiewicza: jakby sie ktoś zgubił to tu będziemy: 1. wzgórze Andersa 14.30 - 14.45 wyjazd 2. parking Mickiewicza 15.00 3. około 15.15 Gajków komórka kontaktowa 603 808 394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja tez ta bede mimo iz noge mam rozwalona to jakos sie dotocze pozdro 1. Katarzyłka 2. Kosa 3. Nibiru 4. Bazylfox 5. OskaR 6. Felus BMW 7. Evan 8. Beatka & Piotr 9.beero 10. Marcino ( Na 49,99%) 11.Pola & Mordulec 12. mirek 13. Madzia & Krzysiek 14. BOKSA 15. Maximus (z obitą twarzą po powrocie z urlopu ) 16. Alcmax 17. YoGi 18. Donner 19. Krystian2610 (zawita, ale nie obiecuje, że zawita ) 20. zico (tylko że w Renault Meagane prosto z trasy UK - Wrocław) 21. Michu z familią 22. Drops & Iza 23. SNAKE 24. Raddar 25. Szwedu ( Tak na 50%) 26.Seba156 27. Maltarn 28. Carlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 kto bierze grilla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Bedzie stoisko z jedzonkiem chyba nie bedziemy robić konkurencji ale jeżeli chcemy to możemy wziąć grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 oo to fajnie bo właśnie się zastanawiałem czy brać jakieś jedzienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannyterrance Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A moze ktos przyjedzie motocyklem? hmm moze to glupi pomysl..ale ja bym chetnie wpadl ale chyba sie nie wkomponuje w wasze bryczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A moze ktos przyjedzie motocyklem? hmm moze to glupi pomysl..ale ja bym chetnie wpadl ale chyba sie nie wkomponuje w wasze bryczki. każdy może przyjechać czym chce, ale to spot BMW nie zapominajmy o tym.........tym nie mniej zapraszamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannyterrance Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A moze ktos przyjedzie motocyklem? hmm moze to glupi pomysl..ale ja bym chetnie wpadl ale chyba sie nie wkomponuje w wasze bryczki. każdy może przyjechać czym chce, ale to spot BMW nie zapominajmy o tym.........tym nie mniej zapraszamy :mrgreen: moze wpadne jak bedzie bazylfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 :cry: No i zjawić się niemoge, spontaniczna rodzinka w spontaniczny sposób chce u nas zrobić spontanicznego :gril: Wrrr :cry: Zróbcie jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 uu Raddar współczuje..ale spoko foty beda ja przynajmniej napewno wezme swoj sprzecik bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 No to z naszej strony sponton nagła decyzja do zobczenia na Andersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A moze ktos przyjedzie motocyklem? hmm moze to glupi pomysl..ale ja bym chetnie wpadl ale chyba sie nie wkomponuje w wasze bryczki. każdy może przyjechać czym chce, ale to spot BMW nie zapominajmy o tym.........tym nie mniej zapraszamy :mrgreen: moze wpadne jak bedzie bazylfox A co to za kumoterstwo <bmw_2> :mrgreen: :mrgreen: Jeśli jeszcze ktoś dzisiaj śledzi ten temat to właśnie przyjechałem z urlopu i będe pod Andersa o 14:30 - potem wyjazd na P na ul. Mickiewicza... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a ja sie właśnie ogoliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Kilka fotek TUTAJ , hasło takie jak mój nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 nibiru dzięki za foty ;] spot zajebisty bardzo mi się podobało ;] mam nadzieje że bedzię więcej takich pozdro dla wszystkich bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Evan to nie wszystkie fotki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoGi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam. Wrażenia po pierwszym moim spocie na prawdę bardzo pozytywne. Jeśli chodzi o mnie to piszę się na częstsze wyjazdy z Maxbimmerem w teren. Jeśli chodzi o fotki z wyjazdu to jest ich niewiele i nie wszystkie w super jakości ale były robione telefonem: Mam nadzieje że niedługo jakiś kolejny spocik się odbędzie, albo jakieś wyjście na bmw_beer Pozdrawiam YoGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi