długi Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Sprzedam na części lub w całości E39,silnik 2.2 automat z gazem(przejechane 8tyś.na gazie,instalacja roczna).Wyposażenie widać na zdjęciach.Auto jeżdżące,bez prawa rejestracji.Za całe 6tyś,odbiór tylko osobisty na lawecie,o części proszę pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Przednie fotele,wszystkie boczki i panel sterowania zarezerwowane do odwołania dla kolegi REQBRO,tylna klapa sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Fotele,boczki i panel sterowania grzaniem foteli sprzedane.Cała reszta czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ciągle aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Uszczelki drzwi chciałbyś się pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Pewnie,wszystkiego chcę się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Jak ktoś by coś chciał to proszę dzwonić albo pisać pod numer 605668947 bo nie często tu zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Trochę już sprzedane,ale jeszcze dużo zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Nadal aktualne.Różne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Lewarek, podnośnik dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Tak,mam oryginalny lewarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Potrzebuję tak: maglownica jak masz narzędzia w klapie (mam tylko śrubokręt) Uszczelki dookoła drzwi z przodu te plastikowe "progi" pod uszczelką, z napisem bmw (nie wiem jak to się nazywa) dywaniki gumowe relingi lampka pasażera lewy tył Co z tego masz, na ile wyceniasz i na kiedy mógłbyś mi to wysłać? 😄 Edytowane 29 Lipca 2022 przez Skwariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Z tego co potrzebujesz to nie mam tylko tych plastikowych progów,a maglownica jest jeszcze zamontowana w aucie(auto jest na chodzie puki co),co do dywaników gumowych to nie jestem pewny,musiał bym zobaczyć.Po łikendzie mam urlop i dam ci cynk,bo będę w końcu rozbierał ta france 😜 Edytowane 29 Lipca 2022 przez długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi