5oul Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Cześć Dziś na sprzedaż oryginalna kierownica M pakiet do E46 z poduszką powietrzną i blendą. Kupiłem ją ponieważ chciałem ją wysłać do obszycia. Okazała się w znacznie lepszym stanie niż moja i została tak jak ją kupiłem a moja poszła do obszycia. Cena za całość 400zł. Widać normalne ślady użytkowania, szczegóły na zdjęciach. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW.' Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Cześć Dziś na sprzedaż oryginalna kierownica M pakiet do E46 z poduszką powietrzną i blendą. Kupiłem ją ponieważ chciałem ją wysłać do obszycia. Okazała się w znacznie lepszym stanie niż moja i została tak jak ją kupiłem a moja poszła do obszycia. Cena za całość 400zł. Widać normalne ślady użytkowania, szczegóły na zdjęciach. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW.' PozdrawiamAktualne?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 W dniu 27.06.2021 o 15:32, linu666 napisał: Aktualne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi