Adam Lca Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam serdecznie wszystkich chciałbym wymienić rzeczy które się dzieją i rozladowywuja mi akumulator mianowicie po zamknięciu auta po chwili zapala się przycisk start stop i nagle światła sobie migną (kierunki, światła awaryjne) i po tym przycisk start stop gasnie i po chwili znowu się zapala i tak w kółko, wyskakuje komunikat że akumulator słaby i muszę date i godzinę ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Sprawdź wiązkę w drzwiach u siebie. Tzn poruszaj z otwartymi drzwiami energicznie tam ręką w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Lca Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Auto uśpione i coś mi wybudza tak auto jak wyżej napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Też może być tam problem, albo zajrzyj do kostek przy modułach w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Lca Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jutro sprawdzę wieczorem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi