mirek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie wiem jak Wam, ale mi dosyć często zdarza się zupełnie zapomnieć o obiedzie w ciągu dnia (jakaś gonitwa w pracy, brak czasu itd.) - wtedy w nocy przypomina o sobie żołądek i pojawia się problem - nie zawsze chce mi sie upichcic cos ze skladnkow zakupionych w tesco na dlugiej, nie koniecznie zamierzam sie zywic hot-dogami czy tam tortillami na statoilu - wiec co zrobic. Ostatnio przejechalem ok 1 w nocy wroclaw od Bielan (z nadzieja ze niechetnie zjem cos w Mac'u- ktory byl nieczynny), po olesnice - gdzie na trasie tez w sumie ani zadnego zajazdu, ani czynnego mac'a czy coś w ten desen. Stad tez pytanie - znacie może jakieś miejsca gdzie można w miare smacznie zjesc 24h na dobe? nie mowie o kebabowniach na rynku, tylko np. o miejscach na trasie- sympatyczne zajazdy ze smacznym schabowym :-) bede wdzieczny za informacje (moze nie tylko mi sie ona przyda :wink: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie jest to żadna restauracja czy kawiarnia, ale można smacznie zjeśc. Bar przy "Alibi" (koło kredki i ołówka) są tam knysze, gyrosy i inne dobra :mrgreen: "Stołuję" się tam już od kilku lat (około siedmiu) i nigdy się nie zawiodłem. Niestety spożywanie posiłków odbywa się w aucie lub na parkingu. :? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 można smacznie zjeśc. Bar przy "Alibi" (koło kredki i ołówka) potwierdzam bmw_beer "family" na grunwaldzkim 24h na dobe, kurczaki z rożna, smażona kiełbacha, zarcie z grilla Świezonka w Bykowie, bardzo smaczna czynne do 2:30 w nocy i cały Dworzec głowny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A ten bar kolo alibi jest wogule czynny nocą?? Faktycznie jedzonko jest smaczne , tak na dobra sprawe to niestety niema zbyt wiele knajp z dobrym jedzeniem czynnych w godzinach nocnych. Ja znam np. "planete" na skrzyzowaniu kamiennej i drukarskiej-amciu pierwsza klasa i bardzo bogate menu ale czynne tylko do 23 czy 24 Puzną nocą to niestety zostaje chyba dworzec z swoimi berzo-knyszami z wkladką :wink: Rowniez bardzo chetnie dowiedzialbym sie o jakis puznowieczornych knajpach,pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 jak sie na lodz warszawe jedzie okolo 100 km za wrocławiem walichnowy dobre jedzonko grzybowa,golonka z grila to jest restauracja wyrobow miesnych marko walichnowy czynne cala dobe i dobre jedzenie i wacale nie tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 hehe... wiedzialem, ze nie tylko ja mam problem z zarciemw nocy <bmw_2> od siebie w sumie moge jeszcze dorzucic BP na kromera - maja calkiem spory wybor fajnych kanapeczek z mieskiem, hamburgery, zapiekanki itd Co do wynalazku kolo alibi - faktycznie zapomnialem o nim... ale swoja droga - wakacje sie zaczely, to pewnie zamykaja tan lokal :? Familia na szczytnickiej to tez dobry pomysl :-) Tylko wszystko sprowadza sie do jedzenia w samochodzie + obcowania z pijanymi ludzmi obok ktorych sie nie chetnie parkuje. <bmw_4> walichnowy? w sumie daleko ale przydatne info - zdarza sie jezdzic tamta trasa Tak wiec czekamy moze na kolejne propozycje pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 woooow temat mnie baaaardzo dotyczy bo prowadze nocny tryb życia (wstaję ok 14 , chodzę spać ok 5-6 rano) i non stop mam problem w nocy co by tu zjeść. familia na szczytnickiej nie raz mnie ratowała, świeżonka w bykowie również, czasem wpadałem na BP przy hotelu wrocław ale trochę się tam teraz zmieniło i nie mają już zajebistych gyrosburgerów z sosem gyros w akcie desperacji korzystam z KFC (ale czynne chyba tylko do 1) mi również w nocy brak knajpy gdzie można by wsunąć schabowego albo barszczyk z pierogami. ciągle zapominam sprawdzić czy w nocy jest czynna buda dla tirowców obok partynic, ale niedługo się przeprowadzam na wietrzną, więc pewnie będę miał okazję to sprawdzić. natomiast restauracje w rynku to wg mnie totalna żenada. np wczoraj o 23.15. postanowiłem coś zjeść. na rynku kilka tysięcy ludzi - jak to w sobotę gdy jest ciepło a ja łażę od restauracji do restauracji całując klamkę. czy oni nie lubią pieniędzy??? setki głodnych ludzi na rynku i wszyscy są skazani na gyrosa albo beznadziejny tłusty shit z okienka pizzy hut. w walichnowach mają super żarełko ale jechać 110km by coś zjeść i wracać to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z nocnego jedzenia to mogę polecić jedynie świetne zapiekanki z salami na BP przy hotelu wrocław i BP na wylotówce przed bielanami. Na innych BP to już nie te zapiekanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 na BP na kromera też jest ok, ale ostatnio lecą w ciula i ciągle w nocy brak towaru, więc rzeczywiście najlepiej jechać pod hotel wrocław albo na partynice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi