E46666 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam, Mam problem z BMW e46 320d 150km. Samochód po regeneracji turbiny, podczas dawania pełnego gazu przycina sie na 3.5/4 tys obrotów i zaczyna puszczać kłęby czarnego dymu z wydechu. Ktos pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na luzie czy podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E46666 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Godzinę temu, E46666 napisał: Witam, Mam problem z BMW e46 320d 150km. Samochód po regeneracji turbiny, podczas dawania pełnego gazu przycina sie na 3.5/4 tys obrotów i zaczyna puszczać kłęby czarnego dymu z wydechu. Ktos pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E46666 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 3 minuty temu, BASTARS napisał: Na luzie czy podczas jazdy? Podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E46666 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, E46666 napisał: Podczas jazdy Przy odpalaniu nawet dymka nie puści, a jak mu dam pełna p****e to przytnie sie na 3.5/4 i wali czarny dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 szukaj nieszczelności w dolocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 zobacz czy nie masz okopconej gdzieś okopconej osłony silnika w okolicach egr niedaleko wlotu do kolektora , ja bym obstawiał tą rurę pękniętą od IC do kolektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E46666 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Miałem problem że, zrzucało mi węża z IC jak mu depłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi