Jaro Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Ja również dziękuję za spotkanie. Szkoda ze tyle osób nie dopisało ale mam nadzieję że za miesiąc będzie lepiej.Jedno jest pewne, jak się zrobi ciepło to ogarniamy grilla.Pozdro I do następnego Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kaczmar_e30 Opublikowano 28 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 No maxbimber jestem dumny z was! Nie przestawajcie robić tego co dobre! Jedziemy do następnego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Chłodno, ale co z tego, dzięki tym co dotarli, pobajerowane i mam nadzieję, że za miesiąc będzie nas więcej ?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi