Krzysiek Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Cześć, zagląda ktoś tu jeszcze? Fundusz wygląda tak trochę mizernie jesteśmy sporo na minusie. Reaktywujemy forum, czy kasujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Nowa wpłata od @CzAkSs 200 zł, dziękuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Dośle cus lada moment.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Cześć, zagląda ktoś tu jeszcze? Fundusz wygląda tak trochę mizernie jesteśmy sporo na minusie. Reaktywujemy forum, czy kasujemy?Krzychu wrzuć nr konta w pierwszym poście bo mam jakieś Twoje ale chyba stareWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Krzysku napisz wprost jak sytuacja ile trzeba ?Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 5 godzin temu, Szpadyzor71 napisał(a): Krzychu wrzuć nr konta w pierwszym poście bo mam jakieś Twoje ale chyba stare Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Numer w pierwszym poście jest aktualny tj. Revoult 95291000060000000002153815 4 godziny temu, CzAkSs napisał(a): Krzysku napisz wprost jak sytuacja ile trzeba ? Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Koszt roczny(uwzględniający hosting, licencje, domenę) to tak około 1000 zł/rocznie, czyli tak jak w drugim poście około 80 zł/na miesiąc. Kiedyś jeszcze było coś tam z reklam, ale teraz forum praktycznie nie funkcjonuje to i ruchu nie ma i wpływów też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Ile brakuje ? Na ta chwile Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 9 minut temu, CzAkSs napisał(a): Ile brakuje ? Na ta chwile Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Obecnie Fundusz serwera wynosi minus 96 zł Stan na 8 listopada 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Tak to widzę u siebie dlatego pytam o nr kontaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 No Ok po weekendzie coś podeśle jeszczeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 godzinę temu, Szpadyzor71 napisał(a): Tak to widzę u siebie dlatego pytam o nr konta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ach już rozumiem, poprawiłem to, zobacz proszę, czy teraz już się poprawnie w pierwszym poście wyświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Ach już rozumiem, poprawiłem to, zobacz proszę, czy teraz już się poprawnie w pierwszym poście wyświetla?Teraz git!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Trochę szkoda forum. Może udałoby się ograniczyć koszty przez przeniesienie się na phpbb i ograniczenie możliwości (np jakości wrzucanych zdjęć). Mam tutaj ładną historię serwisową auta, aż muszę sobie pobrać 😒 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wysłałem kilka PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 1 godzinę temu, Dixx37 napisał(a): Trochę szkoda forum. Może udałoby się ograniczyć koszty przez przeniesienie się na phpbb i ograniczenie możliwości (np jakości wrzucanych zdjęć). Mam tutaj ładną historię serwisową auta, aż muszę sobie pobrać 😒 Tutaj nawet nie chodzi o samą kasę, bardziej smutek mnie ogania, że nic się tutaj nie dzieje. 33 minuty temu, Forest napisał(a): Wysłałem kilka PLN Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Nowa wpłata od @Forest 100 zł, dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Taktyczna . 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Nowe wpłaty od @Szpadyzor71 200 zł i @Jaro 100 zł. Dziękuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Coś się ruszyło, dziękujemy wszystkim za wsparcie. Forum przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Nowa wpłata od @maris 200 zł, dziękuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nowa wpłata od @Kandyn , dziękuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Nowa wpłata 100 zł ( nie było w tytule przelewu nicka, to nie podaję) jeśli chcesz uzupełnić proszę o priv na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 2.12.2023 o 07:31, Krzysiek napisał(a): Nowa wpłata 100 zł ( nie było w tytule przelewu nicka, to nie podaję) jeśli chcesz uzupełnić proszę o priv na forum. Nie trzeba 🤪 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi