Jacob78 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich Jesli pisząc ten post łamie jakieś zasady forum to z góry Przepraszam. posiadam BMW 2011 rok 2,0D 184 km, przebieg auta 190 tys km. auto kopci jak lokomotywa po otwarciu korka wlewu oleju i to samo z bagnetu. Przeszukałem internet i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi, wymieniłem odme zrobiłem płukankę silnika zalałem ponownie nowym olejem i dalej to samo, auto równo pracuje odpala bez problemu , pobiera również olej około 0,8L na 1000 km. Może ktoś z was dał by jakieś cenne wskazówki lub poleci kogoś z Wrocławia lub okolicy kto zna się na tym silniku . Dziekuje Edytowane 14 Lutego 2021 przez Jacob78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Pod Namysłowem jest gość który ma te silniki w małym palcu. Myślę że napewno by pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob78 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Wielkie dzięki , masz może jakiś namiar na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 793027444 Tu masz do nich numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob78 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Dzięki wielkie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi