MANIEK 1975 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam.Mam problem bo chce wymienić orginalne radio w E 39 96r. Jest to kaseciak i co najgorsze jeszcze zwalony.Chcę zamontować zwykłe radio pod klapke ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.Pomocy i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam Ten temat przewijal sie pare razy,musisz poszukac na forum. Zobacz tu jak wyciagnac radio http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/jak-zamotowac-swoje-radio-w-moim-bmw-vt2729.htm A jesli chcesz zamontowac nieorginalne to na allegro znajdziesz specjalne ramki ktore umozliwia wsadzenie radia i estetyczny wyglad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam.Mam problem bo chce wymienić orginalne radio w E 39 96r. Jest to kaseciak i co najgorsze jeszcze zwalony.Chcę zamontować zwykłe radio pod klapke ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.Pomocy i dzięki wooow.... własnie mialem założyć taki wątek ja chce w E39 z 2001 zmienić mojego kaseciaka 2DIN na oryginalne radio beckera z CD , lub na coś lepszego oryginalnego. od dwóch miesięcy wertuję allegro i kicha, obdzwoniłem kilka punktów car audio i warsztatw specjalizujących się w bmw i też kicha.... jestem już trochę zdesperowany i na dzień dzisiejszy mam plan ipoda podłączyć do mojego radia ps. BMW z 2001 roku, w wcale nie jakiejś biednej wersji a tu kaseciak.... wstyd, że bmw cos takiego montowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi