kaspri84 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 chodzi mi o galke kierunkowskazow. Gora-dol to kierunki, dosiebie-od siebie zabawa dlugimi swiatlami,ajest jeszcze opcja wcisniecia galki do srodka tj. tak jakbym chcial ją w cisnąc do kolumny kierowniczej-co to jest,moze ktos wie?? tempomat?? kontrola trakcji?? nie mam pojecia. jesli ktos wie to bylbym wdzieczny i ewentualnie jak sie to uzywa bo jak probuje to zbyt wiele sie nie dzieje. problem banalny ale mnie meczy,dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witaj, po wcisnieciu tej "galki" na wyswietlaczu pod licznikiem wyswietlaja sie rozne informacje takie jak godzina, srednie spalanie , temperetura wszystko to co na obc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi