BMW_E60_PL_071 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Przestały działać piloty do otwierania auta, na początku raz działały raz nie. Wymieniłem 2 wzmacniacze ze względu na możliwość kupienia uszkodzonego, sprawdziłem przewód ze wzmacniacza do CAS3 oraz sprawdziłem pod lupą moduł CAS3. Nic nie znalazłem ma może ktoś jakieś pomysły ? Dodam jeszcze że centralny nie działa też z kluczyka w drzwiach ( ale to w tym modelu chyba ma tak być ) ale działa z przycisku w aucie. Piloty sprawdzałem i do programowałem nowego pilota ( nie pomogło ). Może znacie kolejność załączania się poszczególnych opcji po aktywacji pilota ? np: po naciśnięciu pilota w pierwszej kolejności otwiera się centralny a on steruję oświetleniem w aucie i załączeniem się ringów na zewnątrz czy wszystko CAS załącza w jednej chwili ? Jak sprawdzić czy wzmacniacz diversity odbiera sygnał z pilotów ? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez BMW_E60_PL_071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Uszkodzone lub rozładowane akumulatorki w obydwu pilotach.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi