Wojtek 26 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 witam mam problem z odpaleniem samochodu przekrecam kluczyk i nic sie nie dzieje nie ma cykania i nie pojawia sie chcek co moze być przyczyną sprawdzam wszystko co znajde w internecie i jest bez zmian był podlaczony pod kompa i nawet niec nie czyta Bmw e39 520i automat 1998/1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Moze byc modul ews. Odepnij na chwile akumulator, albo sam modul i sprobuj ponownie. Jesli zapali to trzeba wykonac kopie modulu bo twoj bedzie robil taki cyrk regularnie i w najmniej oczekiwanym momencie. Moge wykonac kopie w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek 26 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 robiłem juz tak i bez zmian kupiłem sterownik ews i kluczyk i nic jest tak samo był mechanik ktory robił juz takie rzeczy i jest zdziwiony ze wgl nie ma kontrolki chcek i nawet komputer nie chce sie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Sprawdź czy masa jest, bez masy nie zapali, może być mocno zaśniedzialy przewód i już będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek 26 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 wszystko posprawdzałem mase kable bezpieczniki przekazniki kostke stacyjki rozrusznik kreci na krutko komp wykrył pare błedów z tego co pamietam to były przepływka vanos i zaduza dawka paliwa ja juz nie mam pomysłow co to moze bys przyczyną ze samochud nie odpala i nawet rozrusznik nie kreci jeszcze samochod stoi na dworzu i mam szron juz wsrodku masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi