Piotr Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 je bym jednak radził przy pierwszym BMW kupić zdrowe M40 i już, jak na pierwszy raz to akurat, opłaty mniejsze a i paliwa też mniej bierze niż M20, z rok albo dwa wymienisz sobie na M20, ale jeśli chodzi o kupno M40 to radzę miec do pomocy kogoś obytego z E30 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zen81 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 eśli chodzi o kupno M40 to radzę miec do pomocy kogoś obytego z E30 :wink: I z tym jest problem bo nie znam nikogo kto by mi pomógł-doradził przy kupnie a sam na bmw sie nie znam.. [ Dodano: 25 Lipiec 07, 21:43 ] To jak panowie ktoś mi mowie jak jest tego przyczyna "Odcinka jest przy 4000tys obr a nie przy 6.500. Czym jest to spowodowane i czy mozna cos z tym zrobic?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Przeraza mnie z lekka ten przebieg 310.000km pewnie tzreba by kupe kasy włozyc w remont silnika. Choc nie powiem 170ps kusi happy_bmw Najpeirw pojedz sprawdz, pzrejedz sie i wtedy pwoiedz czy silni kdo remontu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a jak by miał 100tys to by pisali ze za mało i jest tak nonstop :!: jak pisze Enzo, trzeba sie powozić i samemu sprawdzić w jakim jest stanie, a później dawać opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi