mmaarrcciinn Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Panowie, wczoraj stanąłem pod bramą po czym chciałem wysiąść i nie do końca wcisnąłem przycisk p na jojsticku żeby zrzucić na tryb parking otwierając drzwi. Zawsze w takim przypadku wywala komunikat na wyświetlaczu i dźwięk że mam na "d" a drzwi otwieram! Żeby zmienić! A wczoraj nic! Nie zwróciłem uwagi i po wyjściu mi samochód odjechał!!!! Dobrze że go dogoniłem ??? potem raz jeszcze patrzę no i tak, jak mam zarzucony czy to wstek czy drive to po otwarciu drzwi cisza, nic. Lipa straszna. Dodam że oświetlenie kabiny się włącza normalnie. Brak tylko komunikatów. Czego może być wina? Rozpięcie Aku na parę minut może coś da? Czy wina bezpiecznika? Może kostka w drzwiach???? Nie wiem. Reszta drzwi to samo. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Już nie wiem o co chodzi. Dziś zauważyłem że gdy nie odepne pasów i jest w pozycji "d" a otworze drzwi to komunikatu żadnego nie ma! Ale gdy ODEPNE szelki, a jest na "d" i otworze drzwi to komunikat już wyskakuje. A czemu wtedy nie wyskoczył jak wyszedłem na zewnątrz to nie wiem. ???? Edytowane 16 Stycznia 2021 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Japa ze mnie... W dniu gdy nie się to "przydarzyło" miałem wpięty u siebie pas pasażera żeby mi nie pikało ponieważ miałem na sobie ubranie robocze (szykowałem się do wymiany świec i modułu) i nie chciałem uświnic pasa... No i co za tym idzie, auto widziało zapięty pas i nie pikało a resztę już opisałem. Czyli wszystko działa, a nawaliła tylko moja głowa. Edytowane 16 Stycznia 2021 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Hehe, dobre. Cenna wskazówka dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi