FELUS BMW Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a z kąd lecisz patryk e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kudowa,Kłodzko z tej strony. Jakoś powinienem dojechać,ale z tym bieganiem za piłką może być kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 kurde może ktoś od strony torunia jedzie? mam ochotę się wybrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mały update z mojej strony :mrgreen: 1. Maltarn 2. Bazylfox & Bogna + pies marki wyżeł :wink: 3. nibiru (tak na 10% ) 4. Piotr + wife 5. Oskar 6. Mordulec & Pola 7. fenek+(renia na 50%) 8. Kosa i Żyłka 9.Gąsior 10. Carlos 11. Patryk i Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kudowa,Kłodzko z tej strony. Jakoś powinienem dojechać,ale z tym bieganiem za piłką może być kiepsko... Patryk E67 (8)w kierunku Wrocławia, Na wysokości miejscowości Łagiewniki kieruj sie na Strzelin(droga 39) W Strzelinie kieruj sie na Oławę(droga 396) W Oławie kieruj się na Jelcz-Laskowice(droga 455) W Jelczu-Laskowicach kieruj się na Wrocław(droga 455)-(po wjeżdzie do Jelcza od strony Oławy na pierwszym skrzyżowaniu w lewo) na tej trasie miniesz jeszcze miejscowości Łęg>Ratowice>Jeszkowice i już dobijesz do Gajkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dziki myślisz że tędy powinien, no nie wiem , ja tam bym radził przez Wrocek jednak, chyba mniej błądzenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 w niedziele nie ma korków... myslę że przez wrocek lepiej jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 we Wrocławiu moglibysmy sie spotkac na parkingu przy ul, Mickiewicza i stamtąd ruszyc wszyscy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 we Wrocławiu moglibysmy sie spotkac na parkingu przy ul, Mickiewicza i stamtąd ruszyc wszyscy razem Mickiewicza lub przy Andersa :mrgreen: Zresztą... można zrobic kilka stacji "startowych" <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Piotr jasne ,że najlepiej byłoby wjechać prosto do Wrocka (w niedziele jest loozik na ulicach i spokojnie można się pokręcić po ulicach nawet jak ktoś nie zna miasta a już wogóle najmniej kłopotu dla Patryka to zajechać na któreś z miejsc zgrupowania-np.andersowo i razem z grupą do Gajkowa)Ja sugerowałem się tym co Patryk napisał Jak trafie bez wjeżdżania do Wrocka to będziemy Szkoda,że mam prace w ten spot bo nawet miałbym driver'a :arrow: Madzię i wtedy mógłbym nawet :arrow: :drunk: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Musze wymienić łożysko,końcówkę drążka,tuleje wachacza,łączniki stabilizatorów i pare innych,jeśli zdążę to moge nawet do Wrocka wjechać i Was szukać,żeby pojechać większą ekipą. Z moja kondycją kicha,ale stać przy :gril: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Musze wymienić łożysko,końcówkę drążka,tuleje wachacza,łączniki stabilizatorów i pare innych .... to pewnie jak wiekszosc na forum :drunk: poprostu sie nie wymiguj tylko przyjezdzaj na spota :gril: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Musze wymienić łożysko,końcówkę drążka,tuleje wachacza,łączniki stabilizatorów i pare innych,jeśli zdążę to moge nawet do Wrocka wjechać i Was szukać,żeby pojechać większą ekipą. Mam to samo do roboty, ale we wtorek auto idzie na podnośnik <bmw_2> Także na spota będzie funkiel nówka <bmw_1> Zdążysz spokojnie - na bramkę to będzie po kilku chętnych :lol: bmw_beer <bmw_3> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zdążysz spokojnie - na bramkę to będzie po kilku chętnych Heh o bramkarzy to sie nie trzeba martwic , mysle ze powinnismy juz zaczac jakas liste ukladac zeby nie bylo wojny ze kazdy chce byc bramkarzem :drunk: bmw_beer :mrgreen: :cool: happy_bmw <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zdążysz spokojnie - na bramkę to będzie po kilku chętnych Heh o bramkarzy to sie nie trzeba martwic , mysle ze powinnismy juz zaczac jakas liste ukladac zeby nie bylo wojny ze kazdy chce byc bramkarzem Ostatecznie napastnik to też jest podobna "pozycja" Stoisz pod bramką przeciwnika i czekasz na podanie - potem kopiesz w stronę bramki i znowu stoisz i czekasz na podanie ... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A mnie niestety nie bedzie. 22.07 bede lezał w Kołobrzegu na plaży i sączył bmw_beer . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 To w tygodniu zostanę pare razy po godzinach na warsztacie i zrobie autko. A ilu tych napastników może byc? :mrgreen: P.S. Szkoda xkacio, myślałem,że jakąś kaszankę przywieziesz,bo ostatnio jakoś tak wyszło,że nawet nie spróbowałem... Miłego leżenia na plaży! Pozdro dla żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąsior Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A u mnie brak kierowcy wiec moge zapomniec aby po wysilku ugasic pragnienie browarkiem bmw_beer ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A ilu tych napastników może byc? Zastosujemy nową taktykę : (powiedzmy, że zespoły będą 5-osobowe) __________|.... :gril: .. :gril: ....|________ --------------------------------------------- ................. bmw_beer <bmw_1> __________|...............|__________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 tak blisko, ze wpadnę chociaż na parę chwil, żeby wreszcie poznać towarzystwo bmw_beer 1. Maltarn 2. Bazylfox & Bogna + pies marki wyżeł :wink: 3. nibiru (tak na 10% ) 4. Piotr + wife 5. Oskar 6. Mordulec & Pola 7. fenek+(renia na 50%) 8. Kosa i Żyłka 9.Gąsior 10. Carlos 11. Patryk i Paula 12. Jurek i Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Weekend pomału się zbliża - i żeby nas nagle nie zaskoczył - może zaczniemy ustalac : skąd i o której start ?? o której na miejscu ?? Ja proponuję pierwszą bazę startową - parking przy wzgórzu Andersa - pytanie tylko, na którą planujemy rozpoczęcie imprezy plenerowej ?? bmw_beer :gril: bmw_beer :party: :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 propozycja: start 16-17 ..... troszke mniej słońca, zdążymy spędzić niedziele z rodzinami, a i po boisku zdazymy pobiegac i po grillowac jeszcze, ot mile zakonczenie weekendu... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Faktycznie w ciagu dnia upał moze nas pozabijac na boisku , dlatego zrobimy tak : 15:00 - zbiórka na parkingu na Andersa :arrow: 15:30 - zbiórka na parkingu przy Mickiewicza :arrow: 15:45 - zbiórka na stacji benzynowej BP przed Gajkowem :arrow: 16:00 - jestesmy na boisku :gril: bmw_beer <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 miałem taką ochotę się wybrać a tu skrzynia padła pewnie nie zdąrze zrobić ale moze kto wie! dziś ją wywaliłem i myślę że jutro może druga sama wejdzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dzisiaj ostatecznie ustaliłam z Sołtysem naszego PIĘKNEGO GAJKOWA meczyk i ogólnie mówiąc rekreację na i przy boisku w niedziele :mrgreen: Tzn.,że mamy "pozwoleństwo" w razie gdyby ktoś inny niespodziewanie chciał zając boisko Przy okazji rozmów poprosił o uczestnictwo naszego Klubu w organizowanym festynie Dni Gajkowa,który odbędzie się 12.08.07 ( niedziela) 8) Wypowiedzcie się co o tym myślicie w oddzielnym temacie "Festyn w Gajkowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi