xkacio Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam. szukam przepływomierza powietrza do bmw e-34 3,5 24v. jezeli ktos wie gdzie moge dostac i ile moze to kosztowac to prosze o info. pozdrawiam. konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ale ty chcesz do 2.5? to ok.200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 hmm a moze da się go jeszcze zreanimować- w moim przypadku magicy z Jetronika sobie poradzili w 30 minut i gra dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dzięki dziki. a gdzie sie znajduje ten jetronic?? ile taka przyjemnosc kosztuje??pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jetronik Wrocław ul.Opolska 159 tel 342 57 61 601 41 47 21 Ile kosztuje sama reanimacja przepływomierza to nie wiem ponieważ mi zrobili to przy okazji pełnej diagnostyki silnika. Koszt takiej diagnostyki to 250 PLN (reanimują przepływkę przy okazji i w cenie diagnostyki pod warunkiem ,że nie ma on uszkodzeń mechanicznych -np.po wystrzale gazu itp.) najlepiej zadzwoń i pogadaj z Krzyśkiem mechanikiem(to on reanimował mi przepływkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi