Krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Szukając jak najlepszych rozwiązań dla forum po raz kolejny zmuszony zostałem do zmiany serwera. Obecnie jeszcze się kopiują pliki, to nie wszystko może działać, mam nadzieję, że dziś lub najpóźniej jutro skończę. Na tą chwilę zostało około 20 GB do skopiowania (głownie zdjęcia i załączniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Dhosting nie wyrabia czy nazwa? Bo nazwa Cie zabije cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 dHosting nie wyrabiał, ale stamtąd uciekliśmy , ze 3 przeprowadzki temu. Nazwa niby jest ok, ale szału nie ma, teraz testujemy coś bardziej budżetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Pliki skopiowane. Wszystko mam nadzieje działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 A ovh? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Teraz testujemy/jesteśmy w Contabo, Ovh też sprawdzałem, ale było wolniej i drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Wczoraj była kolejna zmiana serwera, firma została ta sama, tylko specyfikacja lepsza. Było sporo problemów i nadal nie mam pewności czy wszystko już działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi