Gość Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam, mam pytanko kiedy byłby organizowany jakiś spocik?? Chętnie bym przyjechał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Śledź pilnie posty w tym dziale...jak coś się zorganizuje to pójdzie TU info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 OK, dzieki za info. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 chętnie bym was wszystkich poznał wybrał bym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enado Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Pale się pale uż ja już chcę zlot, jeszcze nigdy nie byłęm na zlocie, właśnie... tez się zastanawiam na co ja czekam, teraz wiem, czekam na najbliższy zlot i przyjeżdżam, nie jestem jednak z Wrocławia, jak jest z gościnnością jeżeli ktoś taki jak ja np, z koszalina przyleci swoim śmigiełkiem na zlocik? , pozdrawiam, i zekam na szybka odpowiedź kiedy zlot. Kocham BMW, BMW ponad życie hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Dobry temacik. Uważam, że powinien być utworzony osobny dział czy temat w którym byłyby tylko terminy i miejsca spotów. W takim stanie rzeczy jak teraz to trzeba nieźle się naszukać aby cosik znaleźć. Nie ukrywam, że mi też tęskno do spociku. :cry: Poznałem juz pewne grono posiadaczy <bmw> i są to super ludzie (więc i tęsknota do nich też jest). Pozdrawiam. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Spokojnie zlocik bedzie w listopadzie , narazie nie umieszczamy zadnego info bo wciaz trwaja poszukiwania miejscówki zeby mozna było jazde sprawnosciową przeprowadzic a przynajmniej polatac sobie bokami :wink: Jak wiadomo skarbimierz juz sie skonczył a takich miejsc za wiele nie ma zeby bezpiecznie pośmigać sobie beemkami :gril: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 mordulec napisał Jak wiadomo skarbimierz juz sie skonczył a takich miejsc za wiele nie ma zeby bezpiecznie pośmigać sobie beemkami :gril: <bmw_1> może na krzyżanowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi