FRYCIU Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam jak samemu w najlepszy sposób wymienic kolektor wydechowy ?? Musze go jakoś wymienic bo wymieniałem uszczelke między kolektorem a dwórurką i urwałem 2 szpilki z kolektora! A teraz boje sie zeby nie pourywać szpilek w głowicy!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 a jak byś nie wywalal kolektora tylko przewiercił i dał śruby na przelot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Obawiam sie ze śruby są pewnie wzmocnione tzn utwardnione i wiertło pęknie a jak pęknie i zostanie to juz bedzie lipaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ale spróbować możesz! o ile sie nie myle tam był wydech na 4śruby! chyba klucz 14 a kolektor chyba na klucz 11, może sprój czymś wypsikać szpilki od kolektora i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 kurcze tam jest kiepski dostęp zeby podejsc z wiertarką ciasno troszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 nie kumam, odkręcasz kolektor od głowicy i juz, nie ma innego sposobu wyjęcia kolektrora wyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 nie kumam, odkręcasz kolektor od głowicy i juz, nie ma innego sposobu wyjęcia kolektrora wyd. to ja nie kumam żeby kolektor wydechowy wyjąć to trzeba odkręcić od głowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no to napisałem - odkręcić kolektor od głowicy, u siebie w 23 letniej beece niczym nie pryskane , odkęciły sie śruby spokojnie, kwestia dobrego klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no to napisałem - odkręcić kolektor od głowicy,u siebie w 23 letniej beece niczym nie pryskane , odkęciły sie śruby spokojnie, kwestia dobrego klucza sorki to ja troszkę żle zrozumiłem! tylko FRYCIO martwi sie jak ukręcę sie szpilki przy głowicy [ Dodano: 5 Lipiec 07, 23:56 ] ja miałem kiedyś przypadek w swojej e30 że odkręciłem dwu rurke bez problemu a przy dokręcaniu ukręciła mi się jedna szpilka i nawet jej nie dociągnełem! Pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ściągnij kolektor z głowicy i spróbuj nawiercić a potem przegwintować jeśli nie to ściągnij głowice :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ściągnij kolektor z głowicy i spróbuj nawiercić a potem przegwintować jeśli nie to ściągnij głowice :wink: o tak głowice to najlepszy sposób :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Głowicy raczej nie bede sciągał! Kupiłem kolektor uszczelki i teraz tylko czekam na pogode! Zobaczymy co z tego wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Głowicy raczej nie bede sciągał! Kupiłem kolektor uszczelki i teraz tylko czekam na pogode! Zobaczymy co z tego wyjdzie! i jak prace końcowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Danich, Narazie jeszce nie robiłem! ale jak zrobie to sie pochwale Pozdro :drunk: <bmw_2> <bmw_1> [ Dodano: 20 Lipiec 07, 20:39 ] Kolektor wymieniony! teraz w końcu chodzi tak jak powinna! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi