ricardo_tat2 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Witam. Mam luz na kierownicy... więc pewnie to maglownica. (e46) Pytanie czy lepiej wymienić na inną czy zregenerować tę co jest. Ktoś już miał taką sytuację? Bo słyszałem informacje, że regeneracja to zły pomysł. A jeżeli się mylę, to gdzie we Wrocławiu zrobią to dobrze? Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Regeneracja to jedyny sensowny i ekonomiczny wybór. Ja osobiście kiedyś załatwiałem coś takiego przez allegro pełno tam ofert. Chociaż wolał bym oddać auto na warsztat wykonać usługę i jeszcze mieć możliwość egzekwowania poprawek. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Używana też loteria. Nie wiadomo jak długo leżała i w jakich warunkach. Chyba że wyjęta świeża. Zamienników nie ma już na rybki zresztą ich jakość też nie powala.Regeneracja ok, tylko u nas na dln. znalazłem dwie firmy które robią tak na miejscu od A do Z. Ja jestem w stanie dać nawet 2k zł za dobrą regenerację, ale to też nie daje pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 17.07.2020 o 16:12, kepa416 napisał: Używana też loteria. Nie wiadomo jak długo leżała i w jakich warunkach. Chyba że wyjęta świeża. Zamienników nie ma już na rybki zresztą ich jakość też nie powala. Regeneracja ok, tylko u nas na dln. znalazłem dwie firmy które robią tak na miejscu od A do Z. Ja jestem w stanie dać nawet 2k zł za dobrą regenerację, ale to też nie daje pewności. ...ok. we Wrocławiu jest ktoś godny polecenia? Mam na myśli regenerację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 http://www.servo-car.pl/ Ja nie robiłem, kolega robił w kaldi. Jest zadowolony, 2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 4 godziny temu, Pawel4freak napisał: http://www.servo-car.pl/ Ja nie robiłem, kolega robił w kaldi. Jest zadowolony, 2 lata gwarancji. Dzięki wielkie za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 O tym samym miejscu czytałem dużo dobrych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 7 godzin temu, kepa416 napisał: O tym samym miejscu czytałem dużo dobrych rzeczy. ....to już wiem co i gdzie. Dziękuję Wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi