Grande Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam.... Słyszał ktoś, coś, kiedyś o tej imprezie. Z tego co do mnie dotarło to zapowiada się całkiem fajna zabawa. Trąbili nawet o tym w TVN TURBO. A TU JEST LINK DO STRONY TEJ IMPREZY Pozdr Grande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Pomysł skopiowany z orginalnego GUMBALL 3000 ... tylko my nie z tej półki samochody mamy ... no chyba, że ktoś ma M5 i wolne miejsce (chocby z tyłu) to ja bardzo chętnie :party: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mysle ze samochody pokaza sie fajne, w tatym tygodniu grupa skandynawow wynajela sobie tor w poznaniu, a pozniej wyjechali na miasto byly porsiaki , lambo, ferrrki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Będzie sie działo!! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 tylko plany tras sa tajne poki co.... niebiescy by pewnie obstawili te drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Z tego co się dowiedziałem zgłosiło się już kilka załóg... a autka palce lizać. Interceptor (czy jakoś tak) z lat 70-tych cosik koło 350KM, nowy Viper. Niezły show się szykuje... :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi