Tomekbmwe61 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam. Mam taki dziwny problem z nawiewem w E61 2005r nawiew przyspiesza do połowy skali potem obroty wentylatora są takie same po mimo krecenia na max. Oczywiście jak przełączę na nawiew tylko na szybę to osiąga max. Jeż dobry wentylator też. Czasami pod czas jazdy obroty spadają w dół po czym wzrastają do poprzedniej predkosci bez ingerencji np. (przy chamowanu, zmiany biegów,) panel wypinany kilka razy od przewodów. Innego panela nie przekładałem bo nie mam. Może trzeba jakąś adaptacje panelu albo coś czego nie wiem może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ladowanie jak wygląda? Nie masz przypadkiem z tym problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekbmwe61 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Ładowanie 14.4V aku 12,4 V a jaki prąd ma iść na aku bo może napięcie dobre a prąd mały i byś miał rację z tym ladowaniem Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Tomekbmwe61 Dopisanie tresci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Słaby akumulator, dla testu rozepnij wtyczkę od IBS i sprawdź czy wszystko wróciło do normy.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekbmwe61 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Po odpięciu i zapięciu klemy ninusowej nic nie zmieniło się ale zauważyłem że na jakąś chwilę ok pół sekundy pojawia się napięcie 15.8 v. To napięcie pokazuje się jak obroty spadają do wolnych po przegazowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Musisz rozpiąć wtyczkę od IBS i wtedy na rozpiętej sprawdź wentylator.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekbmwe61 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) Witam. Wtyczka IBS wypięta wentylatorek działa. Dziękuję wszystkim za pomoc. Bez IBS-a można jechać trasę 1500km czy coś się może stać z akumulatorem. Jeszcze jak bym mógł to dlaczego się zepsol IBS że starości czy zwarcia bo nie wiem czy używka młodsza czy nowe a może w ogóle nie wymieniać. Edytowane 4 Lipca 2020 przez Tomekbmwe61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 IBS się nie zepsuł, winowajcą jest słaby akumulator, z wypiętą wtyczką możesz śmiało jechać w trasę. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekbmwe61 Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Ok dzięki. Aku jest z 2012 raczej dobre ładowanie mu nie pomoże. Edytowane 5 Lipca 2020 przez Tomekbmwe61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi