Taxxxx4 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Witam. E60 530D 2005r - nie przelewa paliwa do prawej komory (z pompą paliwa) co zrobiłem : wymieniona pompa paliwa wraz z przewodami na boscha nową, filtr paliwa, przeczyściłem (kompresorem) Przewody powrotne z silnika do baku, sprawdziłem moduł pompy, lewy kosz wymieniony na inny używany i sprawdzony zawór. Pompa pracuje idealnie, prąd idzie, czasami przelewa mi paliwo do prawej komory po czym znów zaczyna przelewać do lewej.. na 1000% ktoś miał taki sam problem i pewnie go rozwiązał..! PROSZĘ O POMOC !!! co jest odpowiedzialne za przelewanie paliwa w zbiorniku? Jak to działa? Pływaki pokazują idealnie nie są zawieszone itd. Z takich ciekawostek dodam ze syczy mi koło tylnego prawego koła z baku (ale znajomemu podobnie syczy ma 525d i u niego wszystko gra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matid Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października witam mam ten sam problem w e61 też wymieniłem pływak pompe bak ale nadal nic. doszłeś może do tego co tam było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi