juve_fan Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Siema! Szukam dystansów do E38 4 sztuki, dwie sztuki mogą być 30 lub 25 mm a dwie 25 lub 20mm, najlepiej na jedna oś 25 mm, a na drugą 20mm. Oferty na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 11 godzin temu, juve_fan napisał: Siema! Szukam dystansów do E38 4 sztuki, dwie sztuki mogą być 30 lub 25 mm a dwie 25 lub 20mm, najlepiej na jedna oś 25 mm, a na drugą 20mm. Oferty na PW Zobacz na Sobimax ja tam kupowałem do swojej e38 mają tam wszystko z tym związane śruby do kół też kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Sobimax aktualnie jest zamknięty dla odbioru osobistego. Lecz jeśli ktoś by chciał moge kupić dystanse/ śruby u nich jak i jest możliwość przymiarki u mnie w warsztacie i ew. wymiany na inne u mnie również w Lutyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juve_fan Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzięki za odpowiedź w temacie, jak założę felunek na pewno będę się odzywał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi