mmaarrcciinn Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Witam. Posiadam w E60 AUX, a w menu na górze komunikację i po wejściu w nią mam że telefon nie jest zainstalowany. Nie mam w schowku miejsca na niego. Chciałbym mieć bluetooth i możliwość sparowania telefonu swojego. Pewnie muszę wymienić moduł i go zakodować tak? Jeśli ktoś coś konkretnie wie prosiłbym o pomoc. E60 08r Edytowane 1 Maja 2020 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Majster @Kamcio z bimmerdiag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Pisz do mnie, wyślij vin a ogarniemy w rozsądnej cenieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Siemasz. Wysłałem Ci Vin w wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Kamcio pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mój numer: 725141299, dzwon to ogarniemyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi