mmaarrcciinn Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Panowie wie ktoś może gdzie mogę kupić lub może ktoś ma te dwa przyciski od joysticka biegów lift? Ten P i UNLOCK, ponieważ P mi się wytarło i Unlock też i poprzedni właściciel brzydko pomalował czymś no i męczy mnie to. Na alledrogo nie ma, przynajmniej nie znalazłem, na ali są ale dwa rodzaje to raz,a dwa że kupę czasu paczka by szła. Może ktoś z was się z tym spotkał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zerknij sobie na bmwstore czy dalo sie przyciski kupic osobno, jesli tak to allegro lub aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ewentualnie nowe jesli sa dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ale pisałem że nie ma na allegro. Na bmwstore patrzyłem właśnie i jest całe "opakowanie" tego lewarka ale nie widnieje przycisk unlock.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi