dawidekkk345 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam serdecznie moja E90 N47 177 Km w automacie drży na postoju czuć to aż na drzwiach.Wymieniony dziś alternator oraz poduszki silnika i skrzyni... ktoś mógłby poratować ? Gość który mi robił ocenia koło zamachowe lub rozrząd ? jaki mniej więcej koszt koła zamachowego skrzynia automat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kolo zamachowe automat? Raczej słaby strzał. Jak na postoju to albo kolo pasowe albo wtryski. Poduszki nie zaszkodziło wymienić, ale imo to na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidekkk345 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 10 godzin temu, kepa416 napisał: Kolo zamachowe automat? Raczej słaby strzał. Jak na postoju to albo kolo pasowe albo wtryski. Poduszki nie zaszkodziło wymienić, ale imo to na samym końcu Czyli polecasz wymianę koła pasowego chodź na nim nie widzę żadnych pęknięć i sprawdzenie wtrysków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nie polecam wymiany tylko kontrolę tego. Jeśli jesteś pewny że jest ok to temat odpuszczasz. Kolobzamochowe w automacie wygląda inaczej niż manual także nie wiem skąd taki pomysł.Ja bym na szybko sprawdził wtryski czyli korekty. Potem stół i sprawdzić we Wrocławiu ja robiłem w Bosch Matkowski chyba 50 zł szt. Masz papier że stołu i wszytsko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidekkk345 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Godzinę temu, kepa416 napisał: Nie polecam wymiany tylko kontrolę tego. Jeśli jesteś pewny że jest ok to temat odpuszczasz. Kolobzamochowe w automacie wygląda inaczej niż manual także nie wiem skąd taki pomysł. Ja bym na szybko sprawdził wtryski czyli korekty. Potem stół i sprawdzić we Wrocławiu ja robiłem w Bosch Matkowski chyba 50 zł szt. Masz papier że stołu i wszytsko widać. Dobra a jeśli wtryski byłyby okej to w jakim kierunku isc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi