Possevegg Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć, pisze w poszukiwaniu porady. Czy kojarzycie jakieś dobre firmy z WRO które bez wahania pomogą w holowaniu z trasy większych samochodów? Miałem ostatnio mały problem i ciężko był, może coś polecicie? Dzieki za rady ale wbrałem - http://pomocdrogowa-wroclaw.eu/pomoc-drogowa-24h/holowanie-autoholowanie.html Według opinii bardzo porządna firma ! Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Possevegg Rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Najbardziej polecam dopłacić do OC i mieć pakiet assistance. Kwota niewielka jak na cały rok spokoju, a raz się przekonałem, że może sie przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpiotrowicz1 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Najbardziej polecam dopłacić do OC i mieć pakiet assistance. Kwota niewielka jak na cały rok spokoju, a raz się przekonałem, że może sie przydać. W AXA mam coś takiego. Nie wychodzi drogo w mam na całą Europe. Jeszcze nie musiałem korzystać i obym nie musiał Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi