Reprezentant.71 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dobry Stoję przed magicznym wyciągnięciem kół z błotnika Stąd tez moje pytanie czy to się zmieści i jak. Pacjent to e46 320i, sedan na sprężynach eibach pro kit (przód -30mm, tył -20 - 25mm), felga to Styling 137 8x17 ET 47, guma 4x 225/45/. Moje pytanie, czy ktoś orientuje się jaki dystans ( myślałem najprawdopodobniej o 15mm przód i 20mm tył). Jaki dystans, przykręcany czy przelotowy? I najbardziej mnie nurtujące pytanie jak musiałbym zejść z rozmiarem opon? Tył chciałbym zostawić 225 ale przód mógłby być mniejszy, 215/40? Z góry dzięki za wszystkie rady, odpowiedzi i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Z przodu z dystansem 15 mm powinno być dobrze, z tyłu powinno zmieścić się na styk 20 mm, ale przy tej oponie na 8j może być różnie, bezpiecznie będzie z 15 mm. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi