dawidekkk345 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam Mam od wczoraj problem z odpaleniem samochodu... Wczoraj gdy jechałem do pracy wszystko było okej ale jak już chciałem z niej wrócić to niestety auto nie chciało zapalić tylko słychać takie pyknięcie i na lawetę poszło Model to E90 320D N47 177 KM w Automacie? Akumulator sprawdzony i działa prąd w samochodzie jest nawiewy również działają. Odłączałem dziś IBS i dalej nie zapalił ... mam dwa błędy załączone poniżej Jeśli ktoś miał identyczny lub podobny problem proszę o poratowanie ... Błąd A0C1 Zacisk wyjścia nr 50 Brak sygnału lub sygnał nieprawidłowy Stały A ten drugi błąd to 4A27 Moduł BSD : brak inteligentnego czujnika akumulatora IBS Poniżej załączam zdjęcia błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Przewód masowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidekkk345 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 15 minut temu, r4ll napisał: Przewód masowy? Właśnie muszę wjechać na kanał i zobaczyć ale dopiero we wtorek gdzie on się znajduje mniej więcej ? Chodź kilka osób mówi o module CAS inny o przewodzie B+ który idzie do rozrusznika i alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=361472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidekkk345 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 12.04.2020 o 09:57, r4ll napisał: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=361472 Czyli coś w EWS zresetować przez INPA/ISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi