marteoauto Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Cześć. Mam Compacta z M57 pod maską i automatem GM. Wertuję różne fora i nic nie mogę znaleźć. Skrzynia dobiega swego końca i szukam drugiej. Gdzieś przeczytałem, że do M57 paduja z M47 czyli z 2.0D pasuje do 3.0D. Czy to prawda? Na, które numery zwracać uwagę przy zakupie drugiej skrzyni? moja ma obecnie 2G WZ natomiast znalazłem z Compacta 2.0D o oznaczeniu 4G YU... Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ponoć manual 6b pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteoauto Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Musi byc automat. Narzeczona jeździ autem i MUUUSIII byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie wiem czy w ogóle były montowane automaty do M47, chyba żeby dopytać o automat z M47N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteoauto Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 12.04.2020 o 15:17, BASTARS napisał: Nie wiem czy w ogóle były montowane automaty do M47, chyba żeby dopytać o automat z M47N Tak masz rację chodzi o M47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi