POLDEK Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Witam, poszukuję warsztatu albo kogoś kto wzmacnia,przerabia koła 2masowe by znosiły więcej niż seryjnie mogą. Może ktoś kogoś zna kto ma np jakiś 2mas wstawiony od innego modelu bmw,który wytrzymuje dużo więcej NM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Skrzynia 6biegowy manual,napęd na tył,jeżeli to ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ja bym chyba pytał @Leo z BMWExpert. Przerobił już pewnie nie jeden patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ftwl Motorsport robi takie rzeczy. Poszukaj na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 7 godzin temu, Rudix-R1 napisał: Ftwl Motorsport robi takie rzeczy. Poszukaj na Facebooku. Nie zajmują się tym. 11 godzin temu, Dixx37 napisał: Ja bym chyba pytał @Leo z BMWExpert. Przerobił już pewnie nie jeden patent Leo chciał pomóc lecz z powodu korony mój zestaw leży u niego 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi