Juni6 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Witam posiadam e 60 530d przedlift 2004 , nie mam w i drivie opcji żeby włączyć bluetooth , w podsufitce mam te kratki co niby służą do glosno mowiacego a na kierownnicy przycisk do odbierania polaczen ale nie moge sparowac tel. Bo nie ma bluetooth , trzeba wgrac innego softa ? Jak to uruchomic , jak w i drivie wejdę w komunikacja to pisze tylko ze tel. Nie zainstalowany i numer tel. Jakis niemiecki proszę o pomoc bo e 60 fajne wyposażenie ale nie do końca to samo mam z tempomatem jest ale nie działa, nic się nie dzieje i czytałem że to może być też nie jest uruchomione w tym aucie chodź dźwignia jest piszcie co wiecie , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Podaj 7 ostatnich cyfr nr VIN. Mimo że masz przycisk słuchawki na kierownicy, to nie oznacza, że masz system głośnomówiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juni6 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Rozkodowalem vin ale niestety nie mam S638 a to chyba odpowiada za tel prawda? To co musial bym zrobuc zeby dzialal tel. I czy zmiana softa spowoduje że będę miał bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 S638 to telefon, który powinien być wpięty w schowek. A żeby sparować smartfona, musisz mieć S633A i S644A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juni6 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nie mam nic takiego , a można to wprowadzić czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Teraz, Juni6 napisał: Nie mam nic takiego , a można to wprowadzić czy nie bardzo ? Musisz wymienić combox'a, bo bez tego nic nie ruszysz. Tutaj muszę Cię odprawić do @Kamcio czyli Bimmer Diag. Powie Ci dokładnie co i jak. Edytowane 26 Marca 2020 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Temat do ogarnięcia. Koszt części z montażem ok. 350-400zl. Zapraszam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juni6 Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 O proszę jak mniej niż 400 to spoko ale gdzie to by trzeba było się wybrac żeby to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na chwile obecna Lubin (80km od Wrocławia), ale często bywam tez w samym Wrocławiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi