Michal2145 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i jeżdżę E46 Coupe 318Ci z 2001r. z silnikiem N42B20. Zdjęcie nie jest wysokiej jakości ale jakieś tam jest a w przyszłości może będzie ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hierra Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ładna bunia Szyba boczna przyciemniona? Czy tak pada światło? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal2145 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 3 godziny temu, Hierra napisał: Ładna bunia Szyba boczna przyciemniona? Czy tak pada światło? ? Tak światło akurat padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hierra Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 25 minut temu, Michal2145 napisał: Tak światło akurat padło Myślę, że jakbyś przyciemnił boczną i tył, była by elegancja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal2145 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 5 godzin temu, Hierra napisał: Myślę, że jakbyś przyciemnił boczną i tył, była by elegancja ? Może i by była elegancja ale na ten czas zostaję przy tym co mam zmieniając tylko lampy tylne na ori led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hierra Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 30 minut temu, Michal2145 napisał: Może i by była elegancja ale na ten czas zostaję przy tym co mam zmieniając tylko lampy tylne na ori led A co tam za wydeszek sie kryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal2145 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Zwykły ale Niemiec jakąś końcówkę z chromu dał aby mu pasowało do reszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi