ricardo_tat2 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam. Posiadam e46 320i... z dnia na dzień pojawił się problem z nawiewem, już wyjaśniam o co chodzi. Bez względu jaką temperaturę nawiewu bym nie ustawił, na szybę zawsze daje gorąco. Pozostałe wyloty (na auto i na nogi) są ok. Tzn dmucha z zadaną temperaturą. Myślałem, że zawór wody jest do wymiany. Wymieniłem go i nic się nie zmieniło. Ma ktoś pomysł co z tym "fantem" zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 ...temat ogarnięty. problem prozaiczny... nie było bezpiecznika na miejscu. Z tym, że na tyle zglebiłem temat, ze są tylko 3 opcje przy takim problemie. Zawór wody -mozna go naprawić często. Nie zawsze potrzebna jest wymiana. Panel sterowania moze nie działać poprawnie lub właśnie bezpiecznik lub przerwany kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi