ZBK Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Witam. Takie pytanie bo słyszałem z opowieści. Czy białe żarówki do ringów z e92 są takie same jak w e90 LCI do ringów które świecą na żółto? I wystarczyło by mi kupić od e92 i wsadzić do e90 LCi by z żółtych świeciły na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZBK Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nikt z mądrych głów na to nie wpadł czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ale w E92 też są żółte, dopiero wE92 lci były białe, ale tam ringi są inaczej zasilane, nie wiem czy nie przez 4 markery. Bo nawet po wsadzeniu do znajomego E93 najmocniejszych markerów 240, nie świeciły tak jasno jak w polifcie, droga sprawa środkowe ringi świecą o wiele słabiej, przy żółtym świetle tak tej różnicy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi