ricardo_tat2 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Witam. Ponieważ chcę doposażyć swoją kierownicę w multifunkcję.... kupię przyciski w stanie co najmniej dobrym. Może ktoś posiada takowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na fejsbukowym forum z E39 jest kolega co oferuje regenerację przycisków do multi jak i też sprzedaje szablony do samodzielnej regeneracji za kilkanaście złotych jak dobrze pamietam. Jakbyś był zainteresowany daj na PW wyślę ci jego profil FB Nie było tematu, źle zinterpretowałem twoją wypowiedź myślałem, że szukasz dobrych przycisków, a ty chcesz ogólnie je dołożyć bo nie masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 tak zależy mi by doposażyć kierownicę w taką opcję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi