tazunio Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Siemka, Auto u mnie garażowane, bardzo często nim śmigam... Niestety szwagra - totalnego zajoba motoryzacyjnego. Przy aucie dłubię tylko Ja i jeden znajomy mechanior. Rok 2016. Silnik 5.7 w technologii Hemi. 8 biegowa skrzynia automatyczna. Zawias, przód i tył na wielowahaczu, więc nawet skręca. Maska i tylna klapa aluminiowa. Napęd oczywiście na tył. Kupione z przebiegiem około 110kkm pół roku temu. Ze stanów przyjechało po gradobiciu i z wybitą tylną szybą. Był robiony dach (jest super wyprowadzony - praktycznie bez szpachli), przednia maska i tylna klapa. Reszta ori lakier. Aktualnie na zimówce (na ori kółku 20 cali ?). Przy aucie powoli się grzebie... Do tej pory zrobione były oleje - standardowo u mnie Mullers. Zaktualiozowano i wgrano PL język w multimedia. Filtr powietrza K&N. Ostatnio przyszedł KIT H&R Montaż na dniach ? I nowe poduchy przednich amorków MOPARa. CDN ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Matko rozwaliłeś system ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Po zobaczeniu tematu pomyślałem: a więc to na to idą te moje przekazania 1% z podatku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Prawda jest taka, że Olek nie istnieje Wysłane z mojego HRY-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Dotarła dziś ostatnio zamówiona pierdółka. Ori kamera cofania. W aucie jest kompletna instalacja, wystarczy podłączyć... I wyciąć dziurę w klapie bagażnika. ? Ale z tą dewastacją się poczeka na jeszcze jedną część ? No i coś fajnego o czym pewnie nie wiedzieliście: Pozdro Edytowane 17 Lutego 2020 przez tazunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jak mieszkałem z Kanadzie to większość aut miała start z kluczyka (nawet moja mazda 3 :)), mega fajny gadżet. Na dworze -30, kończyłem pracę za 10 minut to cyk z kluczyka odpaliłem i niech się grzeje, a nie, że przy -30 odpalało się i jechało gdy olej był konsystencji zimnego masła. Ludzie stosowali powszechnie, nawet wychodząc z centrum handlowego już odpalali, żeby zanim dojdą te 100 metrów auto zaczęło się już grzać/chłodzić, zależnie od pory roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Auto przywitało się ostatnio z glebą, więc foty muszą być ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Amerykańska motoryzacja ma coś w sobie. Widok takiego olbrzyma na drodze w połączeniu z dźwiękiem robi niesamowite wrażenie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) A propos dźwięku Wydech seryjny, jedynie tylny dyfuzor został zmieniony na taki a'la SRT i wspawane akcesoryjne końcówki a'la SRT. Dzisiaj było sporo pośmigane na nowym zawiasie, niesety po mokrym. Ale jest genialnie, skończyła się łudka... Dzwięk tego silnika, dopiero na obrotach robi robotę. ? Edytowane 23 Lutego 2020 przez tazunio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Brzmi bardzo fajnie, ale aż się prosi żeby wydobyć z niego więcej basowego brzmienia. Potencjał jaki drzemie w dużych pojemnościach jest wręcz właśnie po to ;d Auto bardzo fajnie, ładne. Lubię duże samochody. Gustuję w starszych modelach amerykańców (tak z 50 lat wstecz), ale nowe też mają coś w sobie. Zwłaszcza kiedy się go mija na drodze, że najpierw słychać, potem widać, potem nie widać - a dalej słychać :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Akurat uważam, że wydech nie jest tutaj priorytetem. To auto na obrotach wydziera się jak głupie. Na chwile obecna zbieramy graty do lekkiego poprawienia wizerunku ? Dziś jedna dotarła. Carbonowy spojler ala SRT Niestety jak widać na zdjęciu dotarł porysowany, co nie było by wielkie problemem, ale niestety też pęknięty ? Zobaczymy co wyjdzie z reklamacji. Edytowane 6 Marca 2020 przez tazunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloplay Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Cześć czym zaślepiałeś dziury po seryjnym spoilerze bo też mam ochotę zmienić ale boje się że woda będzie leciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Na koniec były dziurki zaspawane i klapa pomalowana. PS. Temat można zamknąć - auta długo już nie ma, pojechało na wschód polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi