TomaaL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam wszystkich nie dzila mi obrotomierz, wymienilem zegary - dalej to samo pewnie padniety czujnik obrotow walu... i teraz czy we wszystkich E30 sa te same czujniki czy kazdy model ma inny?? przy okazji chetnie kupilbym do swojej 324d taki uzywany czujniczek jesli ktos chce sie pozbyc :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja mam z M40, u mnie zle bylo kolo na wale zle ustawione to nie chcial odpalic, jak pali i jeżdzi bez problemów to nie wiem czy wymiana Ci pomoże, nie znam sie za bardzo, jak chcesz to możemy sie umówić na weekend i sprawdzić. Jeśli to o ten czujnik chodzi co myśle i bedzie pasował ale raczej bedzie inny a co najmniej wtyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi