Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 cos o tym wiem po oststniej stluczce oj lac i niepatrzec tak lac i patrzec czy równo puchnie zeby muc jeszcze poprawic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Panowie panowie !!! Nie po to jest to forum, żeby mieszac policję z błotem. Jak w każdym zawodzie są tylko ludźmi - są lepsi i gorsi. Generalizowac nie ma co - aha - i nie mam w rodzinie nikogo w policji :wink: Bezprawia nie ma również czego propagowac - chyba - że jesteś pewien, że policja/ prokuratura nic nie da - a wiesz na 500% , że to TEN koleś. Co do kradzionych radyjek - żonie ukradli spod bloku w VW Polo - po 6 miesiącach dostali grupę razem ze sprzętem. A więc jednak nadzieja jest :wink: Wg mojej skromnej osoby - to nie ludzie są tutaj problemem - a system i sposób pracy. No i sądy, które najczęściej orzekają "niską szkodliwośc społeczną czynu" i koleś albo dostaje zawiasy albo do poprawczaka itd. Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi