M1sieK96 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Cześć, Potrzebuje porady czy w/w rodzaje silnika to defacto ten sam ? Rzecz w tym, że odkryłem u siebie urwany zawór i wybór padł dzięki rozmowie ze znajomym z forum, na wymianę silnika bez rozkręcania reszty. M43TUB19 i M43B19 pasuje bez problemu do mojej budy? czy trzeba coś gdzieś rzeźbić ? Najbardziej zależy mi na plug&play , nie mam zbytnio głowy ostatnimi czasy do rzeźbienia. Ewentualnie jak mogę sprawdzić co mam w swojej budzie? silnik ori na bank nie kombinowany, Bawarka z niemiec z pewnym przebiegiem aż tu zong Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Sprawdz sobie wbijajac VIN: https://www.mdecoder.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi