mati010 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, borykam się z dużym problemem. Ostatnim razem padła mi pompa (320D 136KM). Oddałem do mechanika została wymieniona, auto normalnie odpala na zimnym oraz ciepłym silniku, ale nie zawsze (często) nie chce podczas jazdy wkręcać obroty "muli". Czasami jest tak, że jak muli (wciśnięty do końca pedał gazu) wkręcę go do 3 tyś odmula i jedzie już dobrze. Wymieniłem już wszystkie wężyki podciśnieniowe i nic nie dało. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez mati010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom 3 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Elektozawory turbo i egr sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati010 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 EGR był odłączony od kiedy kupiłem auto (lata temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi